Fatih Ürek Ayrıldı Gelinim Mutfakta'yı Kim Sunacak?

Fatih Ürek'in bıraktığı Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğuna oyuncu Onur Büyüktopçu getirildi. Yarışmanın yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Yayın: 31 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 31.08.2020 15:58:32
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

Kanal D'de ekrana gelen yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezona sürpriz bir değişiklikle başlıyor. Uzun zamandır yarışmayı sunan Fatih Ürek'in ayrılmasıyla birlikte yerine Onur Büyüktopçu getirildi.

YENİ SEZONDA EKRANDA OLACAK

Sosyal medyada çok hızla yayılan söylentilerden sonra Twitter hesabından paylaşım yapan Kanal D "Mutfak alev aldı, mücadele başladı" denildi. Yeni sezonda Onur Büyüktopçu'nun sunacağı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekrana gelecek.

Fatih Ürek Ayrıldı Gelinim Mutfakta'yı Kim Sunacak?

Başarılı oyuncu Onur Büyüktopçu daha önce 2 sezon TV8'de Yemekteyiz'i sunmuş peşinden Kanal D de Çarkıfelek'te sunuculuk yapmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732