Fatih Terim'in Fenerbahçe ile anlaşan Garry Rodrigues'i reddettiği ortaya çıktı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gece geç saatlerde Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelen Garry Rodrigues'i neden reddettiği ortaya çıktı. Terim'in, menajerler tarafından Fenerbahçe'den önce sarı-kırmızılılara önerilen Rodrigues'i maaş krizinden dolayı istemediği öğrenildi.

Yayın: 12 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 12.07.2019 17:03:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Fenerbahçe'yle anlaşmak için Türkiye'ye gelen ve 'Hayat sürprizlerle dolu' mesajını yollayarak sarı lacivertli kulüple 2 yıllık kontrata imza atmaya hazırlanan Garry Rodrgiues'in aslında son dakikaya kadar Galatasaray'ı beklediği, fakat Fatih Terim'in eski öğrencisini istemediği ortaya çıktı.

MENAJERİ ÖNCE GALATASARAY'A TEKLİF ETTİ

Akşam'ın haberine göre; Galatasaray'da çok iyi bir sezon geçirdikten sonra 10 milyon dolar karşılığında Al-İttihad'a transfer olan Garry Rodrigues'in yeniden sarı kırmızılı formayı giymek için haber beklediği öğrenilirken, yıldız futbolcunun Fatih Terim engeline takıldığı, bunun üzerine Garry'nin Fenerbahçe'yle el sıkıştığı belirtildi.

GARRY'NİN MAAŞI 2 MİLYON EUROYA ÇIKARILMIŞTI

Başarılı teknik adam Terim'le şampiyonluk sevinci yaşamasının yanı sıra o sezon Galatasaray'da 40 maçta 10 gol 10 asistlik performansıyla göz kamaştıran yıldız futbolcunun neden istenmediği ortaya çıktı. 2018'de şampiyonluğunu ilan eden sarı kırmızılı kulüpten yıllık 1 milyon 350 bin euro kazanan Garry Rodrigues'in lig biter bitmez yönetimden 'Benim golüm asistim daha çok, Belhanda ve Feghouli'nin aldığı ücreti isterim' (4 milyon Euro) dediği öğrenilirken, Fatih Terim'in talebe çok sinirlendiği ve 28 yaşındaki oyuncuyla köprüleri attığı bildirildi. Kendisine yapılan iyileştirmeyi beğenmeyen Garry'nin Abdurrahim Albayrak'ın da sabrını taşırdığı ifade edilirken, Yeşil Burunduli futbolcunun Ocak ayında takımdan gönderilmesine ortak bir kararla izin verildiği anlaşıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732