Fatih'e Yeni Bir Gençlik Merkezi ve Aşevleri Geliyor

Fatih Belediyesi, Türk Kızılay Fatih Şubesi ve İSRA Uluslararası Yardımlaşma Derneği ile işbirliği yaparak, ihtiyaç sahipleri için aşevleri, gençler için de bir gençlik merkezi hizmeti sunacak olan protokolü imzaladı.

Yayın: 21 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.08.2020 17:20:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Türk Kızılay Genel Başkanvekili ve İSRA Uluslararası Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, Türk Kızılay Fatih Şube Başkanı Mustafa Türk ile birlikte ortak işbirliği protokolü imzalandı.

Fatih'e Yeni Bir Gençlik Merkezi ve Aşevleri Geliyor

Ortak hizmet iş birliği protokolünün imza töreni Fatih Belediyesi Topkapı Kütüphanesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Protokol kapsamında İSRA Uluslararası Yardımlaşma Derneği'nin Cerrahpaşa'da bulunan binası aşevi olarak kullanılacak.

Fatih'e Yeni Bir Gençlik Merkezi ve Aşevleri Geliyor

Fatih ilçesindeki ihtiyaç sahipleri aşevinden yararlanabilecek. Kızılay Fatih Şube Başkanlığı ile Balat'ta kurulacak bir gençlik merkezi ile gençlere yönelik çalışmalar yapılacak. Aynı zamanda gençlik merkezi ile birlikte açılacak aşevi ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek.

Fatih'e Yeni Bir Gençlik Merkezi ve Aşevleri Geliyor

Örnek teşkil edecek bir protokoldür

Fatih'e Yeni Bir Gençlik Merkezi ve Aşevleri Geliyor

İmza töreninde konuşan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, “Kızılay’ımızla birlikte ikili protokolümüz kapsamında Fatih İlçemizde yardıma muhtaç insanların yemek ihtiyacını karşılayacak bir aşevi kurulacak.

Ayrıca Balat Mahallesi'nde Fatih Belediyesi’ne ait bir binada Kızılay’ımızın yardım ve gençlik ile alakalı hizmetlerin yürütüleceği bir işbirliği protokolü imzaladık.

Fatih’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Önemli bir protokol. Umut ediyorum ki diğer ilçelere de örnek teşkil edecek bir çalışma olacaktır.” dedi.

Türk Kızılay Genel Başkanvekili ve İSRA Uluslararası Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, “Çok anlamlı bir projenin altına imzayı attık.

Derneğimize ait Cerrahpaşadaki bina Fatih Belediyesi ve Fatih Kızılay’ın aşevi olarak kullanımına tahsis ettik. Fatih'te sıcak yemeğe ihtiyacı olan insanların yararlanacağı bir aşevi olacak.” ifadelerini kullandı.

Protokol çerçevesinde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veren Türk Kızılay Fatih Şube Başkanı Mustafa Türk, Kızılay Fatih şubesi olarak Fatih’in Balat semtinde aşevi ve gençlik merkezi, Cerrahpaşa’da ise aşevi faaliyetlerine başlayacaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732