Fatih Belediyesi Dezenfeksiyon Çalışmaları Devam Ediyor

Fatih Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü dezenfeksiyon ekipleri tarafından ilçemiz sınırları içerisinde yürütülen dezenfeksiyon uygulamaları devam ediyor.

Gündem Yayın: 16 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2020 16:28:24
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Kurulan 5 ekip 16 kişilik ilaçlama personeliyle; ilçemizde bulunan Kamu Kurumları, Valilik Binası, Fatih İlçe Kaymakamlık Binası, Bakanlık İl Müdürlükleri, İl Göç İdaresi, İl ve İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi okullar (ana okulu, ilk, orta ve lise toplam 95 adet) cami ve mescitler (346), patrikhaneler, kiliseler, Musevi dua yerleri, muhtarlık binaları, aile sağlığı merkezleri, müzeler, kütüphaneler ile vatandaşların yoğun olarak kullandıkları alt geçitler, oyun parkları ve parklar uygulama programına alınarak, dezenfekte edilmektedir.

Kullanmış olduğumuz dezenfektan, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı olup, mikroorganizmalara karşı geniş etki alanına sahiptir. Uygulayıcılara ya da uygulama ortamını kullanacak insanlara ve hayvanlara hiçbir zararı bulunmamaktadır.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732