Eyüsultan’da Bir Dünya Şampiyonu: Kerim Boyraz

Vücut geliştirme sporunda ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kazandığı başarılarla Eyüpsultan’ın gururu olan 22 yaşındaki Kerim Boyraz, çok istediği Dünya Şampiyonluğu hedefine ulaştı.

Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 00:57:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Gençler Dünya Şampiyonası 3.’lüğü bulunan genç yetenek, bu defa 22 – 25 Kasım tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlenen 2019 Gençler Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda 1. olarak ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirdi.

HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

39 ülkeden 500 sporcunun katıldığı şampiyonada atletik fizik sıkletinde birinci olarak en büyük hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Kerim Boyraz, sözlerine şöyle devam etti:

“Şampiyonaya çok iyi bir şekilde hazırlandım. Bu defa daha tecrübeli olduğum için geçen seneki hataları yapmadım. Şampiyon olarak ülkeme dönmek en büyük hayalimdi, bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. O anki duygularımı kelimelerle ifade etmek çok zor. Marşımız okunurken ve bayrağımız göndere çekilirken tüylerim diken diken oldu. Şimdi hedefimde Mayıs ayında İspanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası var. Bu şampiyonada da 1.’lik kürsüsüne çıkarak dünya şampiyonluğu unvanıma Avrupa Şampiyonluğunu da eklemek istiyorum”

BAŞKAN DENİZ KÖKEN, GENÇ ŞAMPİYONU BAŞARISINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, kendisini makamında ziyaret eden Kerim Boyraz’ı başarısından dolayı tebrik etti. Mayıs ayında İspanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda da kendisinden şampiyonluk beklediklerini söyleyen Başkan Deniz Köken “Bireysel sporculara daha çok destek vermeye devam edeceğiz. Kerim’i takip etmeye devam edeceğim. İnşallah 5 ay sonra kendisiyle Avrupa Şampiyonu olarak bir kez daha görüşeceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732