Eyüpsultanlı öğrencilerden Yardımseverlik KANımızda var! kampanyası

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Güzeltepe Gençlik Merkezi öğrencileri, Türk Kızılay Eyüpsultan Şubesi tarafından, kan vermenin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Yardımseverlik KANımızda var!“ etkinliğinde bir araya geldi.

Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 22:02:44
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Gün boyu süren kan bağışı etkinliğinde bilgi evi öğrencileri gelen vatandaşlara kan bağışının faydaları hakkında bilgilendirme yaptı.

AMAÇ DÜZENLİ BAĞIŞÇI KAZANMAK

Güzeltepe Bilgi Evi ve Kızılay ile düzenlenen “Yardımseverlik KANımızda var! “ isimli kan bağışı etkinliğinin amacı hem kan takviyesi almak hem de düzenli bağışçı kazanmanın adımlarını atmak oldu.

Veliler, bölge esnafı ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen çalışmada düzenli kan bağışı verilmesi konusunda farkındalık oluşması sağlandı.

Kan bağışı kampanyasına katılan Güzeltepe Gençlik Merkezi öğrencilerinden Feride Semanur Şahin: “İlk kez böyle bir etkinliğe katıldım. Çok mutluyum. İnsanlar yardım edebilmek için yoğun bir şekilde katılım gösterdi. Böyle bir etkinliğin gerçekleşmesine vesile olan başta Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken olmak üzere öğretmenlerime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732