Eyüpsultanlı Gençlere Unutamayacakları Kamp Deneyimi

Okulların sömestr tatiline girmesiyle birlikte Eyüpsultan Belediyesi öğrenciler için, 21-26 Ocak 2020 tarihleri arasında Kocaeli Kefken'de “Tematik Kış Kampı” düzenledi.

Yayın: 28 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 28.01.2020 18:43:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kamp, kız öğrenciler için 21-23 Ocak tarihleri arasında, erkek öğrenciler için ise 24-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi.
 

BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER

 “Biz Gençler El Ele, Doğa ile Gönül Gönüle” sloganı ile 15-18 yaş arası öğrenciler için gerçekleştirilen Kış Kampı’nda, gençler unutamayacakları bir kamp deneyimi yaşadılar.
 

Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen kampa toplam 105 erkek öğrenci katıldı. Kampta öğrenciler doğayla başbaşa kalıp eğitici-öğretici birbirinden güzel etkinliklere katıldılar.
 

GENÇLER HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

Kamp süresince liderleri eşliğinde çeşitli aktivitelerle hem eğlenen hem de öğrenen gençler, gündüzleri açık havada okçuluk, voleybol, doğa yürüyüşleri ile enerjilerini atarken, akşamları ise seminer, el sanatları, akıl oyunları ve tiyatro gösterileri ile kaliteli zaman geçirdiler.
 

TEKNOLOJİDEN UZAK BİR KAMP DENEYİMİ

Akşamları düzenlenen gece etkinliklerinde, kendi kabiliyetleri doğrultusunda şiirler okuyup şarkılar söyleyen gençler, çeşitli skeçlerle tiyatral yeteneklerini de sergilediler.
 

Kampa Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken adına katılan Başkan Yardımcısı Zekeriya Yıldız, burada yaptığı konuşmada gençlerin bu tür aktivitelere katılmasının çok önemli olduğunu belirtti. Gençleri, kendi yeteneklerini keşfetmeleri adına bu tür etkinliklere katılmaya davet etti.
 

ÖĞRENCİLER KAMPTAN MEMNUN KALDILAR

Kefken kış kampına katılan öğrenciler kamp ortamından oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Bu imkanı kendilerine sunan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e teşekkür eden öğrenciler bir daha ki kamplara da severek katılacaklarını söylediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732