Eyüpsultanlı Çocuklar, Lösemili Çocuklar İçin “Yaşama El Ver” dedi

Eyüpsultan Belediyesi 2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında “Yaşama El Ver” sloganı ile lösemili çocuklarımızın hayatlarına dokunmak, farkındalık oluşturmak adına önemli bir sosyal projeye daha imza attı.

Sağlık Yayın: 09 Kasım 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 09.11.2019 20:20:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Proje, her yıl 2000 yeni lösemili çocuk vakası ortaya cikan  ülkemizde, lösemi hastalığını tanıtmak, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmak ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirme amacıyla gerçekleştirildi.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, kalabalık ve açık hava
 
Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve LÖSEV tarafından Eyüpsultan Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte Eyüpsultanlı çocuklar beyaz bir kumaşa rengarenk el izlerini bırakıp, altına isimlerini de yazarak imzalarını attılar. 
 
Binlerce gönüllünün katılarak renkli el izleri ile doldurdukları kumaşlar, lösemili çocuklarımız için Eyüpsultan halkının bir desteğinin göstergesi olarak, Lösev Derneği’ne LÖSANTE Hastanesi’nde sergilenmek üzere teslim edildi. 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, kalabalık ve açık hava
 
BAŞKAN DENİZ KÖKEN DE EL İZİNİ BIRAKARAK PROJEYE DESTEK OLDU

Etkinliğe katılarak projeye destek olan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de el izini bırakarak, Lösemili Çocuklar Vakfı standında bilgilendirme formunu doldurdu. Yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Deniz Köken, sonrasında projeye destek olan çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, yazı
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732