Eyüpsultan’ın İkinci Yüzme Havuzunun İnşaatı Başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultanlılara verdiği sözleri birbiri ardına yerine getirmeye devam ediyor.

Yayın: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.07.2020 11:32:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başkan Deniz Köken’in seçim döneminde Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında bulunan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları büyük bir süratle devam ederken, ikinci havuzun da yapım çalışmaları başladı.

Eyüpsultan Bölgesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tesisi; otopark, açık hava spor alanı ve peyzaj alanları da dahil olmak üzere toplamda 2 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak.

Yarı olimpik yüzme havuzunun bulunduğu bina ile idari bina ise yaklaşık bin 170 metrekare alan üzerine inşa edilecek.

Başkan Deniz Köken muhtarlarla birlikte yüzme havuzu inşaatına giderek incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Deniz Köken “Çalışmalar hızlıca sürdürülecek ve çok istediğimiz havuza en kısa zamanda kavuşacağız inşallah.” dedi.

Başkan Deniz Köken, ilçeye iki yarı olimpik yüzme havuzu yapımı için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile bir protokol imzalamıştı. İmzalanan protokolle birlikte vakit kaybedilmeden yüzme havuzlarının inşasına başlandı. Akşemsettin Mahallesi’nde ve Eyüpsultan bölgesi için Topçular’da inşaasına başlanan iki havuz en kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacak.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732