Eyüpsultan’da Çocuklarımız Zabıtaya Emanet

Eyüpsultan Belediyesi, ilçede yaşayan öğrencilerin güvenli bir şekilde okula ulaşabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

Spor Yayın: 06 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 06.02.2020 23:12:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Okul giriş ve çıkışlarında çocukların evlerine ve servislerine ulaşmalarında sorun yaşamamaları için güvenlik önlemleri alan Trafik Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerektiğinde trafik akışını düzenleyip öğrencilerin yaya geçidinden karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçmelerine yardımcı oluyor.

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte, okul önlerindeki denetim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerdeki okulların öğrenci çıkış saatlerinde, yaya geçitlerinden veya kritik kavşaklardan geçişlerinde öğrencilere yardımcı oluyor.

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Zabıta timleri şimdilik Halit Derviş İbrahim İlkokulu, Silahtarağa İlköğretim Okulu, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ve Şehit Öğretmenler İlköğretim Okulu’nda görev yapıyor. Uygulama, önümüzdeki günlerde ilçedeki diğer okullarda da hayata geçirilecek. Öğrencilerin, zabıtaların güvenli ellerinde, okula rahat bir şekilde ulaşmasını sağlayan uygulama, veliler tarafından da beğeni topluyor.

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okulların ikinci dönem açılış gününde de trafikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı okul önlerinde ve kavşak noktalarında 07.00 – 09.00 saatleri arasında görev yaptı.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732