EYÜPSULTAN ÇOCUK MECLİSİ’NDEN “MAVİ KAPAK VE HAYIRDA BULUŞALIM” KAMPANYASI

Eyüpsultan'da bulunan 28 mahallede ikamet eden toplamda 33 üyenin katılımı ile oluşan "Çocuk Meclisi”, Aralık Ayı toplantısını Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Spor Yayın: 11 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.12.2019 00:05:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Meclisi’nin bu ayki oturumunda, çevre duyarlılığına dair “Evvel Ahir”, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye sağlamak amacıyla yürütülen “Mavi Kapak Kampanyası” ve “Hayırda Buluşalım” sloganı ile Eyüpsultan’da yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip destek olmak amacıyla yürütülen projeler ele alındı.

Toplantıda konuşan Çocuk Meclisi Başkanı Yunus Emre Muti; gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatarak gelecek dönem için planlanan projeleri aktardı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, masa ve çocuk

Muti, konuşmanın devamında kendilerine bu imkanları sağlayan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve gerçekleştirdikleri çalışmalarda kendilerine her zaman destek olan belediye personeline teşekkür etti.

Meclis toplantısında; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ESER (Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi) ziyareti hakkında bilgilendirme de yapıldı. Toplantıya engelliler haftası münasebetiyle ziyaret edilen bir çocuk da davet edildi.

Ayrıca Asımın Nesli İmamhatip Ortaokulu öğrencilerinin de izleyici olarak katıldığı toplantıda, Aralık ayı gündem maddeleri ve Ocak ayında yapılacak çalışmalara dair konu başlıkları belirlendi.

Toplantıya katılan Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Uysal, Çocuk Meclisi’nin çalışmalarını ve gerçekleştirdikleri projeleri takdir ettiklerini belirterek tüm Meclis üyelerine başarılar diledi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732