“Eyüpsultan Çiçek Açıyor” sloganıyla yarışma başladı

Eyüpsultan Belediyesi, “Eyüpsultan Çiçek Açıyor” sloganıyla “En Güzel Teras ve Balkon” yarışması düzenliyor.

Yayın: 24 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 24.04.2021 14:18:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

En Güzel Teras ve En Güzel Balkon olarak iki ayrı kategoride düzenlenecek yarışmada büyük bir özenle hazırlanmış birbirinden güzel, birbirinden renkli, birbirinden yeşil balkon ve teraslar yarışacak.

Çevre sevgisini arttırmak ve çevreye karşı vatandaşların ilgisini, duyarlılık bilincini desteklemek, yaşanılan çevrenin estetik niteliğini geliştirmek, halkın yaşadığı alanın peyzajına ve çevre düzenlemesine yönelik ilgisini teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmada Eyüpsultan’ın yeşil dokusunu artırmak, yaşanılan çevrenin korunarak güzelleşmesini sağlamak, toplumun bitkilere olan ilgisini ve sevgisini arttırmak hedefleniyor.

Yarışma, Eyüpsultan ilçesinde yer alan özel ve tüzel kişi, kurum ve kuruluşlara ait yarışma kategorilerine giren mekanların katılımına açık.

Yarışma konusu ile ilgili profesyonel hizmet veren kişi, kurum ve kuruluşlar ise yarışmaya katılamıyor.

Her yarışmacı yalnızca bir kategoride yarışmaya katılım sağlayabilecek ve başvuru yapan herkes yarışmaya katıldığı mekanı yarışma sonuna kadar başvurduğu şekilde muhafaza etmeye özen gösterecek.

Yarışmaya en fazla 5 adet fotoğraf ile katılım sağlanabilirken fotoğrafların boyutları 1 mb dan az, 4 mb dan fazla olmamalı. Mümkünse yarışmaya katılınacak teras ve balkon iç ve dış cepheden, olabildiğince farklı açılardan fotoğraflandırılmalı.

BİRİNCİ OLANLARA LAPTOP, 2., 3., 4. ve 5. OLANLARA TABLET HEDİYE

Yarışmada her iki kategorinin de 1.’sine ödül olarak laptop, 2., 3., 4. ve 5.’sine ise tablet verilecek.

Yarışmaya son başvuru tarihi 18 Mayıs 2021 saat: 16.30.
 

Daha detaylı bilgiye ve yarışmanın başvuru formuna https://yarisma.eyupsultan.bel.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732