EYÜPSULTAN BELEDİYESİNDEN OKULLARA SPOR MALZEME DESTEĞİ

Öğrencilerin uygun ortam ve materyallerle spor yapması ve öğrencilerin sportif açıdan gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla Eyüpsultan Belediyesi ilçedeki ortaokul ve liselere spor malzeme desteğinde bulundu.

Yayın: 06 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.12.2019 00:28:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Okullara spor malzemesi dağıtımıyla ilgili olarak, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla, Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde Okullara Spor Malzeme Desteği Teslim Töreni düzenlendi.

Törende, ilçede bulunan 51 devlet okuluna (ortaokul ve lise) Masa Tenisi Raketi ve Topu ve Filesi, Badminton Topu ve Raketi, Voleybol Filesi, Futbol Topu, Voleybol Topu, Basketbol Topu, Hentbol Topu gibi toplamda 10 bin parça spor malzemesi dağıtımı gerçekleştirildi.

Törene Başkan Deniz Köken ile birlikte Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Eyüpsultan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selattin Temiz, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“AMACIM BÜTÜN OKULLARI SPOR SALONLARIYLA BULUŞTURMAK”

Başkan Deniz Köken törende öğrencilere “Spor malzemeleriniz hayırlı olsun” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti; “Bundan sonra asıl amacım bütün okulları spor salonlarıyla buluşturmak. Salon sporlarıyla, bireysel sporlarla Eyüpsultan’a dereceler getirebilen gençler, öğrenciler yetiştirmeye çalışıyoruz. Her geçen gün artan başarılarla dereceler almanızı istiyoruz.”

“HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI ÇIKARMAK”

“Bu şehrin genç nüfusu 100 binin üzerinde. Sadece futbol değil, daha farklı dallarda da spor yapmamız lazım. Bütün gençler liseyi bitirmeden bir lisans çıkarsın istiyorum. 70 bin civarında öğrencimiz var, bu gençlerin bir çoğunun herhangi bir spor dalıyla ilgilenmesini istiyorum. Siz spor yapın dereceler alın, biz de size altyapı hazırlayalım. Önümüzdeki süreçte hedefimiz sporda Türkiye şampiyonları çıkaracak derecelere ulaşmak.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732