Eyüpsultan Belediyesi Yaz Spor Okulları Başladı

Eyüpsultan Belediyesi'nin her yıl gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı. Sadece spor odaklı olmayıp çocukların fiziksel gelişimlerinin yanısıra sosyal ve kültürel açıdan da daha donanımlı hale gelmelerini sağlayan Yaz Spor Okulları'nda Eyüpsultanlı çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkarıyorlar.

Yayın: 01 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 01.07.2020 17:14:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

MASKE, TEMİZLİK VE MESAFE KURALLARINA ÖNEM VERİLİYOR

Pandemi nedeniyle bu sene kontenjanın kısıtlı tutulduğu Yaz Spor Okulları’nda eğitimler sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uygun bir şekilde veriliyor. Eğitmenlerin maske taktığı, tesisin birçok noktasına el dezenfektanlarının konulduğu Yaz Spor Okulları’nın açık ve kapalı mekanlarında ise rutin bir şekilde dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor.

EĞİTİMLER 13 FARKLI SPOR BRANŞINDA VERİLİYOR

Alibeyköy Spor Kompleksinde düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda 9 – 15 yaş arasındaki çocuklara badminton, futbol, basketbol, voleybol, tenis, karate, bisiklet,  mini golf, okçuluk, satranç, atletizm, oryantiring, kaykay eğitimleri ücretsiz olarak veriliyor. Kız öğrencilerin 10.00 – 14.00, erkek öğrencilerin ise 14.00 – 18.00 saatleri arasında seçtikleri bir branşta eğitim aldıkları Yaz Spor Okulları’nda eğitimler, 24 Temmuz tarihine kadar devam edecek

EĞİTİMLER ÜCRETSİZ VERİLİYOR

Eyüpsultanlı gençler ve çocuklar, belediyenin bu hizmeti sayesinde, yaz boyunca ücretsiz olarak çeşitli sportif faaliyetlerinde bulunuyorlar. Bir yandan spor yaparken, diğer yandan da sosyal çevrelerini genişleterek öz güvenlerini arttırıyorlar. Tüm yıl boyunca verilen sportif eğitimlerde gençlere ve çocuklara spor bilincinin, spor ahlakının, spor kültürünün, dostluğun ve saygının aşılanması amaçlanıyor.

ONLİNE KAYIT YAPTIRILABİLİYOR

Yaz Spor Okuluna katılmak isteyen öğrenciler 0212 440 15 67 ve 0212 440 05 59 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alıp http://basvuru.eyupsultan.bel. adresinden online olarak kayıt yaptırabiliyor. Yaz Spor Okuluna gelecek öğrencilerin kayıt yaptırmak için 1 adet sağlık raporu getirmeleri de gerekiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732