Eyüpsultan Belediyesi’nin İlk Anaokulu Karadolap’ta Yapılıyor

Temeli atılan 6 derslikli anaokulunun, üç ay içerisinde hizmete girmesi planlanıyor…

Yayın: 30 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.09.2019 18:56:42
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor ve yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.
 

Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza destekleriyle dikkat çeken Başkan Deniz Köken, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek, ilçenin en büyük eksiklerinden anaokulu sorununu çözmek için harekete geçti.
 

Bu kapsamda, Eyüpsultan Belediyesi’nin ilk anaokulunun temeli Karadolap Mahallesi’nde törenle atıldı.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gökyüzü, ayakkabılar ve açık hava

Karadolap Anaokulu’nun temel atma törenine, Başkan Deniz Köken ile birlikte Başkan Yardımcıları, Karadolap Mahalle Muhtarı Filiz Karayutu ve çok sayıda Eyüpsultanlı vatandaş katıldı.
 

“İLK TEMELİMİZİ ATTIK, ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ”

Törende bir konuşma yapan Başkan Deniz Köken şunları söyledi; “Bu ilk temel atma törenimiz. 6 ayda projeleri ürettik. Projeler bittikçe, mülkiyet sorununu çözdükçe temel atmalara başladık. Bu 6 derslikli, spor salonu, bahçesi, yemekhanesi olan, depreme dayanıklı anaokulumuz 3 ay içerisinde hizmete girecek inşallah. Çok mükemmel olacak.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık hava

“İLK ETAPTA 10 ANAOKULU YAPACAĞIZ”

Büyük mahallelerimize anaokulu yapmaya devam edeceğiz. Nüfusu 40 binin üzerinde olan mahallelerimizi öne aldık. Sonrasında diğer mahallelerimize de anaokulu yapacağız. Büyük çaplı 21 mahallemiz var. İlk etapta 1,5 sene içerisinde 10 tane anaokulu inşa edeceğiz. Bununla ilgili çalışmamız şimdiden başladı.
 

PROJELER BİRBİRİ ARDINA HAYATA GEÇİRİLECEK”

Yaz döneminde 10 adet park yaptık, 2’sinin yapımı devam ediyor. Onların açılışını toplu halde yapacağız inşallah. Elimizdeki imkanlarla, acil olan yerlerde 19 bin kilometre asfaltlama işini hallettik. 42 noktada 750 metre merdiven, korkuluk ve yağmur suyu imalatı gibi birçok çalışmayı yaptık.

 

“SPORA, GENÇLER VE ÇOCUKLARA DESTEK HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR”

Eyüp Stadı’nın tribünlerini, stadın  içerisindeki  çimleri yeniledik. Amatör kulüplerin oynayacağı alanlar konusunda sıkıntı vardı, hemen müdahale ettik. Alibeyköy Spor Kulübü sahasının çimini bu dönemde değiştireceğiz. Şehrimizde çocuk nüfusumuz, genç nüfusumuz çok fazla. Onlara hitap edecek ne kadar çok alan açarsak, çocuklarımız, gençlerimiz daha çok yararlanır, fiziken, ruhen, beyin olarak daha güçlü nesiller yetişmesi için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Biz yatırımlarımızı buna göre yapıyoruz.”
Başkan Deniz Köken’in konuşmasının ardından dualar edilerek temel atma işlemi gerçekleştirildi.

400 METREKARELİK ALANA İNŞA EDİLECEK

Eyüpsultan Belediyesi, Karadolap Mahallesi Doruk Sokak’ta 2 katlı olarak yapılacak anaokulu, bölgede bu konudaki büyük bir ihtiyacı karşılayacak.

Toplam 400 metrekarelik bir alanda inşa edilecek anaokulunda 6 derslik, 1 atölye sınıfı, oyun terası, iç avlu, yemekhane, çok amaçlı salon ve dış bahçe yer alacak.

 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732