Eyüpsultan Belediyesi’nden Okullara Boya Desteği

Eyüpsultan Belediyesi öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretim görebilmesi için ilk ve orta dereceli okullara her konuda destek olmaya devam ediyor.

Yayın: 07 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2019 18:26:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi, ilçede bulunan toplam 25 okulda boyama çalışması gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmada, okulların boya-badana ve tadilat ihtiyaçları giderildi. Ayrıca gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç duyulan okullara boya malzemesi desteği verildi ve sıralara koruma bandı yapıldı.


14 FARKLI MAHALLEDE 25 OKUL

14 farklı mahallede boya ve tadilat ihtiyaçları giderilen 25 okulun listesi şöyle;

Nişancı Şehit Beyazıt İlkokulu, Topçular İlkokulu, Ragıp Kutmangil İlkokulu, Nejat Sabuncu İlkokulu, Akpınar İlk ve Ortaokulu, Şehit Kubilay İlkokulu, Kılıç Aslan İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Öğretmenler İlk ve Ortaokulu, Mimar Sinan İlk ve Ortaokulları, Eyüp Kız İmam Hatip Lisesi, Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ağaçlı İlkokulu, Işıklar İlkokulu, Pirinççi İlkokulu, Zekai Dede İmam Hatip Ortaokulu, Prof. Kaya Gürsel Ortaokulu, Silahtarağa Ortaokulu, Eyüp Anadolu Lisesi, Rami Atatürk Anadolu Lisesi, Refhan Tümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ali Rıza Özderici Anadolu Lisesi, Turgut Özal Ortaokulu, Halit Derviş İbrahim İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732