Eyüpsultan Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

Eyüpsultan Belediyesi, küresel çapta bir krize yol açan, tüm dünyada vaka sayısı artan Koronavirüse karşı bir dizi tedbirler alırken, vatandaşların bu süreçte mağdur olmaması adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 23:02:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, rutin çalışmalarına devam ederken, virüs nedeniyle bu hizmetlerine yenilerini ekleyerek vatandaşları bu zor günlerinde yalnız bırakmıyor.

Eyüpsultan Belediyesi, bugün (5 Nisan Pazartesi) ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımına başladı. Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik verilen gıda kolisi desteği, Koronavirüs salgını nedeniyle erken bir tarihe alınarak sayısı artırıldı.
 
10 BİN ADET GIDA KOLİSİ DAĞITILACAK

 Eyüpsultan Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ve ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda malzemelerinin bulunduğu 10 bin adet kolinin dağıtımına başladı.

Yardımların kolay ulaşması için Eyüpsultan, 4 bölgeye ayrılarak dağıtım kolay bir şekilde yapılıyor. Ramazan ayının ilk gününe kadar da bütün ekipler erzak kolilerini dağıtmış olacak.  Gıda kolilerinin dağıtımına köylerden başlandı. Ardından dağıtıma diğer mahallelerde devam edildi.

Gıda kolilerinin içinde her ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunuyor.   Gıda kolisi alan ihtiyaç sahipleri, Eyüpsultan Belediyesinin yapmış olduğu bu destekten dolayı memnun kaldıklarını ifade ettiler.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732