Eyüpsporlu Atletler, Marmara Şampiyonu

Eyüpspor Atletizm takımının atletleri Tuğçe Özkan ve Zeynep Sunay Yıldız, 12 Ekim Cumartesi günü Bursa’da gerçekleştirilen Bölgesel Kros Ligi Marmara Bölgesi yarışmalarından 1’incilikle döndü.

Yayın: 14 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2019 18:22:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bursa'da yapılan Bölgesel Kros Ligi Marmara Bölgesi yarışmalarında mücadele eden Zeynep Sunay Yıldız, Yıldız Kızlar kategorisinde, Tuğçe Özkan ise Genç Kızlar kategorisinde birinci oldu. Ayrıca Yıldız Kızlar Takımı 4’üncü, Genç Kızlar Takımı ise 2’nci oldu.

Fotoğraf açıklaması yok.

FİNALİSTLER 30 KASIM’DA TÜRKİYE FİNALİNDE KOŞACAK

İlk ayağı Bursa’da gerçekleştirilen ve ikinci ayağı 26 Ekim tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Bölgesel Kros Ligi Yarışmaları’nda finale kalan sporcular, 30 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Finali’nde koşacak.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU SEÇİLMİŞTİ

Eyüpspor atletizm takımının altın kızı Tuğçe Özkan, geçtiğimiz günlerde Türkiye Yıldızlar Dağ Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde Türkiye Şampiyonu seçilerek ilk kez ay yıldızlı formayı giymeye hak kazanmıştı.

Tuğçe Özkan, Milli takımla birlikte 24 Ağustos'ta İtalya'da yapılan Yıldızlar Dünya Dağ Şampiyonası'na katılarak genel klasmanda 4'üncü olmuştu.

Fotoğraf açıklaması yok.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732