Eyüp Erzurumlular Dernek Başkanı Cahit Özaslan Kandil Mesajı yayımladı

Özaslan; Miraç Kandili nedeniyle kandil mesajı yayımladı. özarslan mesajında şunları kaydetti: "Miraç; hikmet, bereket ve rahmeti bol olan mübarek bir gecedir. Bu geceye birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2020 21:58:11
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, gerek kendi toplumumuz, gerekse tüm dünya insanlarını birbirine yaklaştıracak, dünyanın her yerinde barış ve mutluluğun sağlanması yönünde adımların atılmasının gayreti içinde olmalıyız. Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Yüreğimizi nefret ve düşmanlık gibi duygulardan temizlemeye çalışmalı, insani meziyetlerimizi ön plana çıkartan bir yaşamı tercih etmeliyiz. Ayrıca bu mübarek günlerin ve gecelerin, el ele verip tüm dünyada barışı tesis etmemiz için bize sunulmuş birer fırsat olduğunu unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve İslam Aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, İslam Alemi’nin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayetine, huzur ve barışına vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732