ESTETHICA ULUSLARARASI EN İYİ 50 SAĞLIK KURULUŞU ARASINDA YER ALDI.

Ethica sağlık gurubu bünyesinde bulunan Estethica hastaneleri, IFAH (International Forum on Advancements in Healthcare) Uluslararası sağlık hizmetlerinde gelişmeler forumu kapsamında gerçekleşen organizasyonda, sağlık alanında uluslararası en iyi gelişim gösteren 50 sağlık kuruluşu arasında yer aldı.

Sağlık Yayın: 02 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 02.02.2020 01:13:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

18 Aralık 2019’da Dubai Le Meridien otelde düzenlenen prestijli IFAH Uluslararası Sağlıkta gelişmeler etkinliğinde 2019 yılında Estethica hastaneleri sağlık alanında örnek teşkil eden önemli katkılarından dolayı ödüle layık görüldü.

Organizasyon, sağlık hizmetinin günümüz dünyası üzerindeki etkisini iyileştirmek için dünyanın dört bir yanındaki sağlık profesyonellerini bir araya getirerek ortak bir platformda buluşmasını sağlıyor.

Ödül için adayların tamamı sektörün içindeki etkiler ve sağlık sektörüne katkılarına göre değerlendiriliyor.

IFAH Ödülünü MYC PARTNERS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muratcan Akdoğan aldı.

MYC PARTNERS, sağlık, sigorta, inşaat ve turizm alanlarında faaliyet göstermektedir. Estethica Hastaneleri, Ethica Sağlık grubunun özel hastanelerinin bir parçasıdır. Ethica ilk olarak 2007 yılında Özel Ethica İncirli Hastanesi ile faaliyete başladı. Estethica ise ilk olarak 2008 yılında Bakırköy’de, Estethica Bakırköy Tıp Merkezi ile hizmete geçmiştir. Özel Ethica İncirli Hastanesi ve Estethica Bakırköy Tıp Merkezi’nden sonra 2010 yılında Estethica Ataşehir Tıp Merkezi, 2011 yılında Estethica Levent Hastanesi ve 2020 yılında da Estethica Nişantaşı Hastanesi hizmete açılmıştır.

Geleneksel tıp ile modern tıbbın doğrularından birleştirerek oluşturulan kişiye özel olarak belirlenen zengin programları ve Wellness konseptiyle hizmet sunan Vitalica Wellness sağlıklı yaşam merkezi de Ethica Sağlık Grubu bünyesinde bulunuyor.

Kurumda, her türlü uzmanlık, alt uzmanlık alanı ve en üst düzeyde uluslararası standartlara sahip bakımlar dahil çok çeşitli tıbbi hizmetler yüksek deneyim ışığında, uzman ve akademik kadro tarafından uygulanıyor.

IFAH HAKKINDA

IFAH (daha önce Akıllı Sağlık Konferansı olarak biliniyordu), sağlık alanında, girişimleri, hastaneleri, üreticileri, teknoloji sağlayıcıları, sigortacıları ve hükümet yetkililerini ortak bir platformda bir araya getirmeyi amaçlayan uluslararası bir konferanstır.

ESTETHİCA HAKKINDA

Ethica Sağlık Grubu’nun bir parçası olan estethica; Ataşehir, Bakırköy, Levent ve Nişantaşı lokasyonlarında hizmet vermektedir. Gelişmiş teknolojiler, alanında uzman doktorlar ve tecrübesiyle; estetik ve plastik cerrahi, saç ekimi ve saç sağlığı, sağlıklı yaşam ve beslenme, dermatoloji ve medikal estetik, ağız ve diş sağlığı, varis ve akupunktur kliniklerinde faaliyetlerini yürütmektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732