EŞSİZOĞLU;LEBALEP REKLAM TOPLANTISINA GEREK YOKTU

Kağıthane Belediyesi İyi Parti Meclis üyesi, Ercan Eşsizoğlu, Belediyenin 30 Martta Kağıthane Yeni Kültür merkezinde yapmış oldukları 2 yılda yapılan hizmetlerin tanıtım toplantısına tepki gösterdi.

Yayın: 03 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 03.04.2021 14:38:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kağıthane Belediyesi #iyiparti  İyi Partili Meclis üyesi Eşsizoğlu; vakaların şehrimizde ve ilçemizde artmış olduğu şu günlerde, Kağıthane belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in görev süresince yapmış olduğu hizmetlerin reklamını yapmak için, birçok insanın hayatını riske atarak, kendi reklamını yapması kabul edilebilir bir davranış değildir. İnsanların sağlığını, kendi reklam  ve çıkarları uğruna riske atmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Bugüne kadar bütün esnafın  işyerleri kapatılırken, Ak Partililerin her ilde lebalep salonları doldurup kongreler yapmasının ardından vaka sayılarının daha da arttığını hepimiz gördük. Yüzlerce binlerce esnaf kan ağlarken, birçok düğün nikah salonlarına en fazla yüz kişi ile düğün yapılmasına izin verilirken, 30 Martta Belediyemizin çalışmaları ve sayın Öztekin’in kendi reklamını  insanların hayatını riske atmak pahasına, kültür merkezini doldurup, tanıtım ve reklam yapması doğru ve etik değildir.

Bir ayakta görseli olabilir

İyi Partili Meclis üyesi Eşsizoğlu: 30 Martta Kağıthane belediyemizin, tanıtım toplantısını insanların sağlığını riske atarak lebalep doldurdukları ,kültür merkezinde hem insanların sağlığını riske atıp, hem de şu zor zamanlarda belediye bütçesinin israf edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir. Bunun yerine sosyal yardımlarda daha’da iyileştirme yapılabilir, halkımızı ve esnafımızı daha’ da rahatlata bilirdik. Örnek meclisimizden çıkan karar ile pandemi sürecinde kapalı olan esnaflara yapılacak olan 1000 TL. destekleri artırılabilir veya destek verilebilecek esnaf sektörü genişletilebilirdi. Diye konuştu.

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Haber Derin Özel haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732