ESER’de Yerli Malı Haftası Kutlandı

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ESER (Engelliler Sürekli Eğitim Rehberlik Merkezi) engelli öğrencilerle birlikte önemli gün ve haftaları kutlamaya devam ediyor.

Yayın: 17 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 17.12.2019 23:02:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yerli Malı Haftası kutlaması nedeniyle ESER’de düzenlenen etkinliğe ESER’li öğrenci ve velilerinin yanı sıra Özel Şafak Okulları’ndan da öğrenciler katıldı.  

AMAÇ FARKINDALIK OLUŞTURMAK  

Engellilere yönelik ön yargıyı kırmak ve farkındalık oluşturmak için yapılan etkinlikte, öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdi.

Bir hafta boyunca düzenlenecek etkinlikte öğrenciler, evde hazırladıkları yiyecekleri sergilerken, aynı zamanda da yerli malı haftası hakkında bilgilendirildi. Etkinliğe katılan öğrenciler engelli arkadaşlarıyla böyle bir organizasyonda buluştukları için çok mutlu olduklarını dile getirirken, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'e de teşekkür ettiler.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, yemek yiyen insanlar, oturan insanlar, yiyecek ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yemek yiyen insanlar, oturan insanlar ve açık hava

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732