EŞ GÜDÜMLÜ BELEDİYE YÖNETMEK

Belediyeleri ailecek yönetenlere vermeyin Aday etmeyin bu milletin kanına girmeyin. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ‘nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi, hanım efendiye, gittiği kuaförde, özel ihtimam gösterilmedi diye, emlak vergisi çöp vergisi veren ve ilçede istihdam sağlayan bir ticaret haneye, daha önce Belediyenizin verdiği ruhsatın geçerli olmadığı gerekçesiyle dükkan içerisinde bulunan asma katın, daha önce aynı belediye tarafından ruhsat verilen asma kata, Gamze hanıma ihtimam gösterilmesinden sonra kaçak diyerek bir esnafın işine taş koymak hangi vicdana, hangi akla, hangi Halkçılığa sığar !!

Gündem Yayın: 16 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2020 01:20:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yine bazı söylentilere göre Först leydi ,Gamze hanım belediye binasına girdiği andan itibaren geçtiği tüm koridorlar’da bulunan insanların kendisini görünce ayağa kalmadıkları için fırçaladığı söyleniyor.

Sayın Battal İlgezdi Belediyeler veya devletin hiçbir kurumu kimsenin at çiftliği değildir. Hele hele kişisel heves ve çıkarları için kullanacağı yerler hiç değildir. ‘’Bu halk bunun hesabını sorar.’’

 

BELEDİYEDEN İKİ TEBLİGAT

Bu olaydan aylar sonra 17 Aralık günü Ataşehir Belediyesi’nden gönderilen tebligatta, kuafördeki asma katın usule aykırı ve kaçak olduğu belirtilerek bir ay içinde ruhsat alınması, aksi halde yıkılması gerektiği yazıyordu. 20 Aralık’ta gönderilen ikinci tebligatta ise asma katın 15 gün içinde yıkılması gerektiği bildirildi.

Belediyeyle sorun yaşamak istemeyen kuaför sahipleri, asma katı 31 Aralık’ta yıktırdı. 6 Ocak günü belediye ekipleri yeniden kuaföre gelerek mühürleme işlemi yapacaklarını söyledi. Bunun üzerine randevu alan işyeri sahipleri Emre Erçevik ve Hakan Erdem, Başkan Battal İlgezdi’yle konuyu görüştü. Erçevik, İlgezdi’nin kendilerine “Müşteri eşimi mağdur ediyor ve siz hiçbir şey yapmıyorsunuz, orayı mühürleyeceğim” dediğini iddia etti.

MAHKEME DURDURDU

Dükkan sahipleri, mahkemeye başvurdu. İstanbul 8. İdare Mahkemesi davalı idarenin de savunmasının alınması için bir ay süre vererek kararın da telafisi güç ve zarar doğurabilecek nitelikte olduğundan yürütmenin durdurulması kararı verdi.

Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732