Erzurumlular Vakfının yeni Başkanı Murat Şahsuvaroğlu oldu

Kadıköy’de Dadaşların kongre heyecanı Erzurumlular Vakfının yeni Başkanı Murat Şahsuvaroğlu oldu

Yayın: 13 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.01.2020 00:44:22
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Erzurumluların İstanbul’daki babaocağı olarak tanımlanan İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı 14. Dönem Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı ve yönetime genç bir kadroyla talip olan başarılı işadamı Murat Şahsuvaroğlu seçildi.

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı, 14 Dönem Yönetim Kurulunu seçmek için nisapsız olarak Vakıf binasında toplanarak birlik ve beraberlik içerisinde geçen bir Genel Kurula imza attı.

Kadıköy’deki vakıf binası teras katında yapılan toplantıya katılım oldukça kalabalıktı. Vakıf eski Başkanları, Danışma Kurulu Üyeleri, İstanbul’da bulunan Vakıf ve Dernek Başkanları, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı, ERKON Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmit Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ve işadamlarının katıldığı Genel Kurula ilgi oldukça fazlaydı.

Daha sonra faaliyet raporu, mali durum, konularında bilgi verildi. Ardından yapılan oylamada, FORD Şahsuvaroğlu Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda, Otomotiv Yetkili Satıcılar Derneği (OYDER) Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, çoğunluğu genç bir kadrodan oluşan yönetim Kurulu listesi oy birliğiyle seçildi.

Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş’te yönetimde yer aldı.  


Vakıf Başkanı A. Hadi ATALAR yaptığı açılış konuşmasında; 2 dönem yaptığı Yönetim Kurulu Başkanlığı görev süresince Erzurum ve Erzurumluya yakışır şekilde hareket etmeye çalıştıklarına, Öğrencilere verilen destekle gençlerin Vakfımızı benimsediğine, Vakfımızın İstanbul’daki ağırlığına değinerek, bu süre zarfında yanında olan herkese teşekkür etti.


Vakıf Başkanının konuşmasının ardından oluşturulan Divan Kurulu görevi devralarak Gündem maddelerinin okunması ve oylanmasına geçti.


Vakıf Genel Sekreteri Cemil Hakan KILIÇ ve Halkla İlişkiler Yönetmeni Neslihan Arzu KETECİ’nin okudukları Faaliyet Raporu, Bİlanço, Tahmini Bütçe ve Gelir / Gider Tablolarının ardından, Hazirunun oylamasına geçildi.
Tek listeyle girilen seçimde Vakıf Başkanlığına MURAT ŞAHSUVAROĞLU, 1. BAŞKAN YARDIMCILIĞI’na da CEVAT KARAKELLEOĞLU seçildi.
Vakıf Yönetim Kurulu’nda görev alacak olan Yönetmenlerin tek tek Haziruna tanıtılmasının ardından,
görevi A. Hadi ATALAR’dan devralan Murat ŞAHSUVAROĞLU yaptığı konuşmayla salonu heyecanlandırdı.
A. Hadi ATALAR ile birlikte 13. Dönem Vakıf Yönetiminde birlikte çalışmanın verdiği mutluluğa değinen ŞAHSUVAROĞLU, kendisine bu görev teklif edilirken duyulan güvenin kendisini duygulandırdığını, Erzurum ve Erzurumluya hizmet edecek olmanın verdiği mutlulukla kendisiyle birlikte bu kutsal görevde yer alacak olan arkadaşlarına teşekkür etti.


Konuşmasının sonunda; Murat ŞAHSUVAROĞLU yaptığı hizmetlerden dolayı A. Hadi ATALAR’a günün anısına istinaden bir plaket takdim etti. Görev süresi biten Yöneticiler içinde bir “ Teşekkür “ beratı veren ŞAHSUVAROĞLU, Genel Kurula katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.


Vakıf eski Başkanlarından Gani HAMUTCU yaptığı konuşmasında “ Görmek istediğimiz tablo buydu, bu güzel tablo, bu güzel yönetim A.Hadi ATALAR’ın emeğidir, kendisine teşekkür ediyorum, birlikte başarılı olacağız, okyanusta bir damla katkım olacaksa eğer her göreve hazırım.” diyerek duygu dolu bir konuşmayla Haziruna ve görevi devreden / devralan yöneticilere teşekkür etti.

İSTANBUL ERZURUMLULAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI 14. DÖNEM YÖNETİM KURULU

BAŞKAN MURAT ŞAHSUVAROĞLU
1. BAŞKAN YARDIMCISI CEVAT KARAKELLEOĞLU
2. BAŞKAN YARDIMCISI İZZETTİN HAMDİ GÜNEŞ
GENEL SEKRETER CEMİL HAKAN KILIÇ
SAYMAN BİLGİN AKIN
MAL VARLIĞI YÖNETİMİ
HÜSEYİN ÖZKAYA
KÜLTÜR YÖNETMENİ
GÖKHAN DEMİR
YAYINLAR YÖNETMENİ
RÜCHAN ATALAR
MÜZİK VE HALK OYUNLARI YÖNETMENİ
SUAT GAYGILI
KADIN KOLLARI YÖNETMENİ
NESLİHAN ARZU KETECİ
SOSYAL ÇALIŞMALAR YÖNETMENİ
ERSİN ÇALIKUŞU
VAKIF SOSYAL AKTİVİTELER YÖNETMENİ
BİROL YERKAYA
HALKLA İLİŞKİLER YÖNETMENİ
Ü. ENDER ULUDAĞ
GENÇLİK VE SPOR KOLLARI YÖNETMENİ
HÜSEYİN ÜNEŞ
EĞİTİM YÖNETMENİ
CELİL POLAT

Kaynak Erzurum haber

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732