Erzurumlu İş Adamı Cavit Kılıç Berat kandili mesajı yayımladı.

İş Adamı Kılıç; yayınladığı mesajda şu cümlelere yer verdi; Bağışlanma, af ve şefaat gecesi olan Berat Kandili, hemşerilerimize, ülkemize ve tüm İslam alemine kutlu olsun. Ramazan ayının müjdecisi olan bu önemli gecenin daralan kalplere bir aydınlık, zor durumda olanlara bir kolaylık vesilesi olması en büyük temennimizdir.

Yaşam Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 19:51:19
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Kılıç Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde Canabı Allahtan Devletimize Milletimize yardımcı olmasını dilerim. Ülkemizi etkisi altına almış olan Covit 19 salgınının bir an evvel yurdumuzu tek etmesini diler, virüsten dolayı vefat eden halkımıza Allahtan rahmet diler tedavisi devam edenlere Allahtan şifa dilerim diyen kılıç sözlerini şöyle sürdürdü.

Kılıç; Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevmeli; kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakarlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

Bu anlamlı gecenin tüm dünyaya birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini, yapılan ibadet ve duaların Hak katında makbul ve hayırlara vesile olmasını diliyor; tüm halkımızın ve İslam aleminin mübarek Berat Kandili'ni kutluyorum." dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732