ERZURUMA RESMİ BİR KAZIK DAHA

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Ahmet Yılmaz’dan Bölgesel teşvik sistemin sonlandırılmasına sert tepki.

Yayın: 25 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 25.08.2020 10:59:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bölgesel Teşvik Sistemi’nde Erzurum’un da içinde yer aldığı 5. Bölgede yer alan illerdeki OSB’lere yapılacak yatırımların 6. Bölge teşviklerinden yararlanmasını  sağlayan ‘+1’ uygulaması, 21 Ağustos 2020 tarihinde 31220 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan kararla sonlandırıldı.

Merkez Parti İl Başkanı Yılmaz; Bölgesel teşvik sistemi ile 5.,bölgede yer alan OSB lerin +1 sistemi ile 6. Bölge yatırımcıları teşvik etmek yerine alınan bu karar ile bu milleti cezalandırmaktır bu kararın adı. Yılmaz,Erzurum’da ne yazık’ki  bu milleti temsil eden vekillerimiz mevcut değil, bu şehrin hakkını savunacak vekillerimizin olmaması sebebi ile,  ne yazık ki bu şehir ile ilgili alınan hiçbir olumsuzluğu hak etmemektedir.

Yılmaz; şehrimiz insanlarının ekonomik nedenlerden dolayı   ve işsizliğin her geçen gün daha’da arttığı bir dönemden geçerken  bölgemize yatırım yapmak isteyen iş adamlarımızı, yatırımcılarımızı cezalandırırcasına verilen bu yanlış karardan bir an evvel dönülmelidir dedi.

Yılmaz, Ak Parti İktidarının kuruluşundan beri  en yüksek oy oranını Erzurum’dan alıyor olmasının karşılığı böyle olmamalı bu milleti artık Aptal yerine koymayın lütfen.

Erzurum, yapılan son seçimlerde, bu gün ülkeyi yöneten Cumhur İttifakına, yüzde 60’ın üzerinde oy verdi. Bu oyu verirken seçmen, şehrin en büyük problemlerinden biri olan istihdam sorununu da çözülsün istedi. Ancak 2018 Haziranından bu güne bırakın istihdam sorununu çözmeyi, her gün işsizler ordusuna yenileri ekleniyor. Gençlerimiz işsiz. İstihdam alanları olmadığı için Erzurum sürekli göç veriyor, her geçen gün kan kaybediyor. Unutmayın ki  bu tutumunuz ile artık sizlerde Erzurum’ da her  geçen gün kan kaybediyorsunuz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732