ERZURUM MALTEPEYE TAŞINIYOR

İstanbul Erzurum Dernekler Kon Federasyonu (ERKON) Dün Gece Yapmış olduğu organizasyon ile 14 -17 kasım arası Maltepe sahilde yapılacak olan Erzurum Tanıtım Günleri Lansmanı yaptı. ERKON Yönetimi Lansmanın yapıldığı Üsküdar Belediyesi’ne ait olan Valide Sultan Gemisi ile boğaz turu eşliğinde tüm organizasyonu ile muhteşem bir şölen yarattı.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 14:09:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bu muhteşem şölenin, yanı sıra Erzurum Günleri için hazırlanmış olan görseller ile katılımcıları büyüledi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, kalabalık ve iç mekan

 

Daha önce yapılmış olan tüm Erzurum Günleri Organizasyonlarını unutun

14-17 Kasım arası Maltepe Sahilde Yapılacak olan Erzurum Günleri Bugüne dek yapılmışların En iyisi olacağı garantisini veriyorum.  değerli ERKON yönetimin profesyonel olarak hazırlamış oldukları, görsel maketler ve slayt ile şimdiye  düzenlenmiş olan hiçbir Erzurum günleri organizasyona benzemiycek. Erzurum Günlerinin siyasi şova dönüştürüldüğü ve siyasilerin kendilerini gösterdiği mecra olarak değil, Erzurum’u simgeleyen Atlama kuleleri ile Palandöken dağı, üç kümbetler, çifte minareler, gibi önemli eserlerin maket ve üç boyutlu görselleri ile İstanbul’da tam bir Erzurum havası estirecek, bu muhteşem geceye tüm İstanbul Halkının gerçek bir Erzurum şöleni ile karşılaşacağını garanti ederim. ayrıca  Çorğrafyamızı bilmeyen ve bilmeden konuşan Erzurum’u bir köy  zanneden tüm çoğrafya özürlüler için de bence çok güzel bir fırsat şöyle bir Erzurum turu yapsınlar.

Görüntünün olası içeriği: Halil Karapınar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, okyanus, açık hava ve su

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732