Erzurum'lu Yazarlar Tanıtım Günleri'nde kitaplarını imzaladı

Erzurum Konfederasyonu (ERKON) tarafından İstanbul'da 14-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Erzurum Tanıtım Günlerinde Erzurum'lu Eğitimci Yazarlardan Muzaffer Taşyürek,Alper Bıyıklı ve Emine Ayan,düzenlenen imza gününde okuyucuları ile buluştu.

Sanat Yayın: 17 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 17.11.2019 02:32:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul'da 14-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Erzurum Tanıtım Günlerinde Erzurum'lu Eğitimci Yazarlardan Muzaffer Taşyürek,Alper Bıyıklı ve Emine Ayan,düzenlenen imza gününde okuyucuları ile buluştu.
Erzurum Konfederasyonu (ERKON) tarafından İstanbul Maltepe Etkinlik alanında düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri organizasyonu kapsamında kurulan Vehip Atalay Kitapsarayı standında okuyucuları için kitaplarını imzalayan yazarlar,İstanbul'dan ve il dışından gelen hemşehrileri ile de hasret giderme fırsatını yakaladı.
Eğitimci Yazar Alper Bıyıklı'nın ''Kaybolanlar'' isimli Romanı,Eğitimci Yazar Emine Ayan'ın 2016 yılından bugüne 3'üncü baskısını çıkardığı ''Kadırgalı'' isimli Romanı ve Emekli Tarih Öğretmeni Eğitimci Yazar Muzaffer Taşyürek'in 93 Harbi,Kronolojik Türk Tarihi,Anılarda Sarıkamış,Batı Tarihi ve Seferberlik Yıllarında Erzurum adlı kitabı imza gününde okuyucunun büyük ilgisiyle karşılaştı.
6 saate yakın süreyle okuyucuları için kitaplarını imzalayan yazarlar,sadece kitaplarını imzalamakla kalmadı;okuyucuları ile sohbet ederek sorularını yanıtladılar. Kaynak : Erzurum Söz Haber Sercan Çetin


#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732