ERZURUM KONFEDERAYONU DARÜLACEZAYI ZİYARET ETTİ

Erzurum Konfederasyonu (ERKON) olarak farklı dönemlerde diyaloğ kurduğumuz ve ziyaret ettiğimiz Darülaceza`yı 03.10.2020 Cumartesi günü Genel Başkanımız Mustafa MACİT ziyaret etti

Yayın: 16 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 16.10.2020 19:02:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Bu ziyarette kahvaltı programına katılarak daha sonra Cumuhbaşkanlığı Danışmanı ve Durülaceza Başkanı Hamza CEBECi beyle özel bir görüşme yaptı. 1895 yılında Sultan II. Abdülhamit Han tarafından kurulan kurulduğu günden bugüne 30.000’i çocuk olmak üzere toplam 72.000 kişiye Şefkat Yuvası olan ve halen 600’e yakın insana ve 8 Erzurumlu hemşerimize hizmet vermekte olan, oluşturulan ortam, verilen hizmetler, çevre düzenlemesi ve hijenik ortamı bizzat görmekten dolayı Darülaceza Başkanı Hamza CEBECİ`ye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Genel Başkanımız Mustafa MACİT, toplam 27.000 m2’lik bir alanda hizmet veren darül Darülaceza ana binanın yanında çok amaçlı olarak başlanan inşaatın37.000 m2 olduğunu, bu binada eğitim, yurt, ticari alan ve otopark olarak hizmet verileceğini ve Arnavutköy Yassıörende başlanacak “Darülaceza Yaşam Merkezi” nin 2021 yılında inşaatının başlanacağını 150.000 m2 olarak planlandığını insan hayatındaki olması gereken sağlık ve sosyal faaliyetlerin tamamının yer alacak bir proje olduğu bilgisini aldı. Görüşmede Genel Başkanımız, Erzurum Konfederasyonu (ERKON) olarak, temmuz 2020 tarihinde hazırladığımız “ERKON SOSYAL PROJELER” hakkında Darülaceza Başkanı Hamza CEBECİ beye genel bir bilgi sundu. Bu projelerde Darulaceza`nın çalışma alanlarına giren projelerde ortak hareket edilebileceği prensip kararına varıldı. Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili, Darülaceza Genel Koordinatörü Mehmet Ayhan ÖMEROĞLU beyle ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Selda TAŞ hanımla daha detaylı görüşüp somut karalar alınmasına uygun görüldü. Darülaceze Başkanı Hamza CEBECİ Erzurumluların insan ve insana hizmetle ilgili duyarlı olduklarını bildiğini eğer bu fiili bir iş birliğine dönürse çok memnun olacağını söyleyerek, ERKON Yöneticilerini Darülacezaya davet etti. Genel Başkan Mustafa MACİT davet için teşekkür ederek çok önemli bir misyonla kurulan ve bir asırdan fazla bir süredir insana yönelik çok yönlü hizmet veren Darülacezeyi en kısa sürece Yönetim Kurulundaki çalışma arkadaşlarıyla ziyaret edeceklerini ifade etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732