Erzurum Dans Gösterisine Panora Sahne'de ev sahipliği yapacak

Erzurum Break Dance tarafından düzenlenen tüm sokak dans türlerini bünyesinde barındıran All Style Dans Yarışması, 7 Mart Cumartesi günü Panora Sahnesinde gerçekleştirilecek.

Sanat Yayın: 21 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.02.2020 01:17:23
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Haber: Talha Timur -Erzurum Break Dance tarafından düzenlenen tüm sokak dans türlerini bünyesinde barındıran All Style Dans Yarışması, 7 Mart Cumartesi günü Panora Sahnesinde gerçekleştirilecek.
İzleyicinin dansları oyladığı yarışma kapsamında ülke genelinden bir çok dans ekibi Panora Sahne'de kozlarını paylaşacak.
Erzurum Break Dance yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, hip hop,poping,latin dans,house,dance gibi sokak dansı stillerinin sergileneceği yarışmada kadın,erkek danscılar,2 saat boyunca hünerlerini sergileyecekler.
Eleme usulü gerçekleştirilecek yarışmada,kazanan takıma Bin TL Para ödülü takdim edilecek.
Yarışın birincisini ise seyirci oyları belirleyecek.
Yarışmaya ev sahipliği yapacak olan Panora Sahnesi İşletme Müdürü Erkin Çeper,bugüne değin ülke genelinde en başarılı dansçıları bir araya getirdiklerini belirterek Panora Sahnesi'ni tüm ülke'ye duyurduklarını söyledi.

 Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) toplum yararına yapmış olduğu faaliyetlere de destek verdiklerini kaydeden Çeper,''Sivil Toplum Kuruluşları ile iş birliği yapmaktan her zaman memnuniyet duymaktayız. Panora Sahne Ailesi olarak 2019 yılında düzenlediğimiz 2019'a Veda Balosu etkinliğinin tüm gelirlerini Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği'ne bağışladık.Çocuk istismarı,mücadele edilmesi gereken en önemli konulardan birisidir.Bizde Çocuk istismarı ile mücadele kapsamında hazırlanacak tüm projelere yürekten destek vermeye hazırız.'' diye konuştu.



Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği İl Sorumlusu Av. Ayşegül Aydoğan ise Erzurum genelinde çocuk istismarı ile mücadele ederken Panora Sahne Yetkilisi Erkin Çeper'e katkı sağladığından dolayı teşekkür etti.
Av.Ayşegül Doğan Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklama da,'' bu organizasyon gençlerin çocuklar için mücadelesini içerir.Ne yapsak ta destek olsak diye fikirler üreten bir ekibin çalışmasını içerir.
Erzurum Dün gece UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele derneği yararına düzenlenen gece ile 2019'a veda ederek yarınlar için düne veda dedi.Balo'dan elde edilen gelir ile UCİM olarak daha çok çocuğa ve aileye ulaşıp,UCİM Önleme Merkezlerinin kurulması için katkı sağlanacak.Gecede emeği geçenlere teşekkür ediyorum.'' Dedi.


Erkin Çeper Yönetimindeki Panora Sahne yapmış olduğu etkinliklerle adından çokça söz ettirecek. All Style Dans Yarışması, Panora Sahne'de 7 Mart Cumartesi günü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında gerçekleştirilecek.
İletişim 
İg: Panora.sahne
İg:cepererkin

Erzurumpolitik

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732