ERZURUM’DA İŞSİZLER ORDUSU

Merkez Parti Erzurum İl gençlik kolları başkanı Aburrahim Yılmaz; Erzurum ‘da işsizlik furyası Koronavirüs salgını nedeniyle kapanan on binlerce işletme, Türkiye’de zaten yüksek olan işsizlik Erzurum’da patlama yaptı. salgın nedeniyle Erzurum ‘da Binlerce genç yine işsiz kaldı.

Yayın: 02 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 02.06.2020 02:46:44
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Yılmaz; Şehrin sorunlarının başında işsizlik geldiğini belirten, Yılmaz; Covid 19 salgını  baş göstermesiyle birlikte işten çıkarmalara bağlı işsiz sayısında patlama yaşandığını belirtti. Şehirdeki sivil toplum kuruluşları ile meslek örgütlerini de işsizlik sorunu ve çözüm üretme konusunda siyasi otoriteye yardım etmemekle suçlayan Yılmaz "Erzurum'da işsizlik çığ gibi büyüyor. İşsizlik maaşı alanların sayısı artıyor. Ancak işsizliğe karşı hiçbir sivil toplum kuruluşu, meslek örgütü ya da resmi kurum ciddi bir adım atmıyor.

Erzurum ‘da işsizlik zaten had safhada iken birde korona Salgını ile birlikte,ne yazıkki  şimdilerde tavan yaptı. Erzurum sokaklarında adım başı kahvehane ve oraları dolduran binlerce genç  gelecekten umutsuz bir nesil ile karşı  karşıyayız.

Yılmaz, il genelinde işsizliğin artış göstermesine  yetkililerin çözüm bulmasını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732