ERZURUM’DA COVİT 19 HASTALARININ GERÇEK RAKAMLARINI AÇIKLAYIN ARTIK

Merkez Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Abdulhafız Şengül ; Erzurum’da Covit 19 salgını aldı başını gidiyor. Neredeyse her on kişiden 8 i bu virüsü taşıyor, ancak şehirde sanki her şey çok normalmiş gibi bir hava var. Yetkililerin bu duruma daha fazla sessiz kalmaması gerekiyor aksi taktirde hepimiz risk altındayız dedi.

Yayın: 25 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 25.08.2020 13:06:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Şengül, Erzurum’da bütün hastaneler covit 19 hastalarına tahsis edilmiş olmasına rağmen, şehirdeki gerçek vaka sayısını açıklamayan yetkililer yüzünden, insanlarda  hiç bir şey yokmuş rahatlığı ile sokaklarda dolaşıyor.

Şengül;biz aynı zamanda esnaf olmamız sebebi ile insanların rahatlığı sebebi ile en fazla risk altında olan insanlarız. Hergün yüzlerce insan ile muhatap oluyoruz.

Şengül ; Korona virüs vaka sayısındaki hızlı artış yüzünden, alınan karar uyarınca Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, tüm üniteleriyle yalnızca, Korona virüs hastalarına hizmet verecek yapıya dönüştürüldü. Temmuz’dan itibaren ölen hasta sayısında da ciddi bir artış gözleniyor.

 Buna göre ortalama günlük 5 ile 6 hasta, korona virüs yüzünden hayatını kaybetmekte. Salgının başladığı günden bugüne kadar, Erzurum’da salgın yüzünden hayatını kaybeden vatandaşların sayısı yüzün çok üzerinde. Yetkililer, son bir ay içerisinde 70’den fazla hastanın, Korona sebebiyle hastanede hayatını yitirdiğini bildiriyor.

 Ancak yetkililerin gerçek rakamları ve vahametin gerçek boyutlarını  açıklamaması sebebi ile şehirde rahatlık kol geziyor. Artık bize gerçeği söyleyin! Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732