ERZURUM'DA BU SUYU İÇİRİYORLAR

Bize ulaşan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Erzurum İli Tortum ilçesi Dikmen mahallesinde gelen musluk suyu görüntüleri yaşanan durumu gözler önüne serdi.

Yayın: 23 Ağustos 2020 - Pazar - Güncelleme: 23.08.2020 23:34:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bu zamana kadar evlerden akan çeşme sularının kirli olmasıyla ilgili haberler almıştık ama bu sefer whatsapp ihbar hattımıza Erzurum ili Tortum ilçesi Dikmen mahallesinden gelen görüntü pes dedirtiyor. Tesisat temiz ama  akan su inanılmaz derecede kirli. 

Bu sorunu uzun zamandır yaşayan mahalle sakinleri sorunlarına çözüm bulunmasını istediklerini ve bu nedenle görüntüyü gönderdiklerini söylüyor. Bu zamana kadar Erzurum 'da kirli su konusunda yapılan haberlerin üzerine bu görüntülerin de gelmesi yaşanan sorunun boyutunu gözler önüne seriyor.

Yetkililerin Dikmen mahallesin de içilen suyun içinde bulunanlarla ilgili nasıl bir çalışma yapacakları ise şimdiden merak edilen konuların başında yer alıyor. Yaşanan su sorunu nedeniyle Dikmen'li vatandaşlar  su içemiyor fakat faturalarını gününde ödüyorlar. Bir an önce medyada boy  gösteren Tortum Belediye başkanı yada yetkililer kim ise göreve davet ediyoruz. haberimizin musluktan akan kirli su videosunu haber sayfasının alt tarafında izleyebilirsiniz.

Özel Haber :Hakan Dikmen

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732