‘’ERKON’’ ERZURUM’LU GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Erzurum Konfederasyonu Emirşeh Nedim Restoran’da Erzurumlu Gazeteciler ile bir araya geldi. ERKON Genel Başkanı Mustafa Macit, Yaklaşık iki yıldır kurulmuş olan Erzurum Konfederasyonu başkanı ve yönetimi ile birlikte, Erzurum’lu Gazeteciler ile bir araya geldi. federasyon olarak projelerini anlattı ve fikir alışverişinde bulundu.

Gündem Yayın: 18 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 18.10.2020 01:10:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Erzurum Konfederasyonu  genel Başkanı, Mustafa Macit ,ve Genel Başkan Yardımcıları Osman Nuri Toraman,  Güngör Orbak, Narmanlılar Federasyonu Başkanı Hamit Aldır, Oltulular Federasyonu Genel Sekreteri Fatih Hiçdurmaz, Anadolu Yakası Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Albayrak  Birim Başkanları, Ali Akar  Haki Baran ve Niyazi Taştan ‘ın katılımı ile Erzurumlu gazeteciler ile bir araya geldi.  Erzurum konfederasyonu ‘ERKON’ Yöneticileri ,Projeleri hakkında bilgilendirme yaptı ve basın mensupları ile fikir alışverişin ’de bulundu.

ERKON adına konuşma yapan Genel Başkan Mustafa Macit; kuruluş hazırlıklarımız ‘dan bu zamana kadar yaklaşık iki yıl geçti. Bu süreçte ‘ERKON’ olarak, geçtiğimiz yıl içinde, Tüm hemşeri derneklerimiz ve hemşerilerimiz ile birlikte, Maltepe Sahilde Düzenlediğimiz, Erzurum günleri programı ile başladığımız Erzurum ve Erzurumluya hizmetimize dünyayı kasıp kavuran Pandemi   (COVİT  19) salgını, sürecin ’den dolayı  yapmış olduğumuz projelerimize ara vermek durumunda kaldık.

Macit; Bundan sonraki süreçte de,  Erzurum ve Erzurumluya ilişkin hem sosyal, hem ekonomik, hem’ de  Erzurum ‘un en büyük Erzurumlu sivil Toplum kuruluşu olarak,  hizmetlerimizin devam edeceğini siz değerli basın mensupları ile paylaşmak istedik. Öncelikle biz ben duygusu ile hareket etmeyip,  tüm hemşerilerimize kucak açtık ve açmaya devam ediyoruz. Sadece bulunduğumuz il bazında değil, Türkiye’deki Bütün hemşerilerimizle görüşmeye çalışıyoruz, inşallah tek tek te olsa ulaşıp görüşeceğiz. Birliğimizi daha ‘da güçlü hale getirip, Erzurum’u ve Erzurumlu hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlayacağız dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732