Erdoğan'ın sert çıkışları sonrası AB kesenin ağzını açtı! Türkiye'ye 663 milyon euro gönderecekler

FMV Erenköy Işık Lisesi ve Fen Lisesi okul kütüphanecisi Sevgi Arıoğlu, Orta Doğu & Kuzey Afrika Bölge Direktörlüğü görevini yürüttüğü Uluslararası Okul Kütüphaneciliği Derneği’nin Dubrovnik’te düzenlediği 45 ülkeden 240 katılımcının olduğu konferansa katılarak FMV Erenköy Işık Lisesi ve Fen Lisesi’nin bilgi okuryazarlığı programı, IB DP bitirme tezi uygulamaları ve okuma kültürü projelerini aktardı.

Eğitim Yayın: 01 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 01.11.2019 15:09:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HIRVATİSTAN’IN Dubrovnik şehrinde, 21-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Okul Kütüphaneciliği Derneği (IASL) 48. Uluslararası Okul Kütüphaneciliği Yıllık Konferansı’nda, derneğin “Orta Doğu & Kuzey Afrika Ülkeleri Bölge Direktörü” olarak görev yapan FMV Erenköy Işık Lisesi ve Fen Lisesi okul kütüphanecisi Sevgi Arıoğlu, "Okul toplumunda değişim için dönüştürücü güç olarak okul kütüphanesi uygulamaları” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Uluslararası bir konferansta kütüphane uygulamalarımız paylaşıldı

Sunumda, FMV Erenköy Işık Lisesi ve Fen Lisesi Kütüphanesi’nde uygulanan okuma kültürü projeleri, bilgi okuryazarlığı eğitim programı, IBDP bitirme tezi uygulamaları ve disiplinler arası işbirliği ile gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve edebiyat alanındaki etkinlikler okul kütüphaneciliği alanında düzenlenen 45 ülkenin yer aldığı uluslararası bir platformda aktarıldı.

FMV Erenköy Işık Lisesi ve Fen Lisesi kütüphane uzmanı Sevgi Arıoğlu, Mayıs 2018 tarihinde IASL tarafından, okul kütüphaneciliği programlarının gelişimi ve kütüphaneciler arası profesyonel gelişim ortamlarının yaratılması amacıyla, derneğin “Orta Doğu & Kuzey Afrika Ülkeleri Bölge Direktörlüğü” görevine getirilmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732