Erdoğan'dan Mustafa Ataş'a: O evi yıkmazsan gelir ben yıkarım

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'a Üsküdar'daki evinin durumunu soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, aldığı yanıt üzerine "Bu cuma bir şey olmazsa yine Üsküdar'dayım. Gelir ben yıkarım" ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 07 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 07.02.2020 17:01:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanAK Parti milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantıda İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'a Üsküdar'da bulunan evinin durumunu sordu.

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul depreminin ardından Ataş'ın evinin civarında bulunan bütün binaların yıkıldığını hatırlatan Erdoğan, "Mustafa evini yıktın mı?" sorusunu yöneltti. Ataş ise o dönem bakanlık yapan Mehmet Özhaseki'nin binanın yıkılmasına gerek olmadığını bildirdiğini belirtti.

"GELİR BEN YIKARIM"

Erdoğan, aldığı bu yanıt üzerine "Öyle şey olur mu? Neden duruyor? Bu cuma bir şey olmazsa yine Üsküdar'dayım. Gelir ben yıkarım Mustafa" diyerek espri yaptı.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732