'ERDOĞAN BENİM SAYEMDE DÜNYA LİDERİ OLUR'

Yayın: 18 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.11.2019 22:06:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kendisini "Ahirzaman Mehdi"si olarak tanıtan azerbaycanli Kazim Azizle reportaj yaptık:

Türk kardeşlerimize selamlar, özellikle Recep Tayyip Erdoğan. 2013 yılında Erdoğan’ın başbakanlık yaptığı sırada tanıştım. Türk dünyasının lideri, İslam dünyasının lideri dedim. Bağırdım ve dedim. Geldi ve beni kucakladı. O zamanlar televizyon da bizi çekti. O sırada bir rahat kelimmi söyleyemedim. Televizyon aramıza girdi. Kitabımı gönderemedim. 2016 yılında tekrar denedim ve Türkiye'ye gittim. O zaman buluşamadım. Kitabımı ve diplomamı asistana sundum.

“Tüm beşer hala şaşkınlık içindedir”

Uzun yıllardır tüm insanlık kendi kahramanın yolunu bekliyor. İslam dünyası onu Mehdi ,, Hıristiyanlar II Hristos, Yahudiler Messiya olarak kabul ediyorlar. Ancak, nereden, ne zaman ve nasıl geleceğini titizlikle söyleyebilen veya anlatarak inceleyen halen bulunamadı. Tüm beşer hala şaşkınlık içindedir. Hiç kimse tasavvur edemiyor ki, o, bütün peygamberler gibi anne karnından doğup yeniden zuhur edebilir. Doğduğu yıl, yer, başına gelen olaylarla ve diğer işaretler ile sadece kendi kimliğini ispat edebilir. Kimi diyor kurtarıcı elinde kılıç beyaz ata binmiş gelecek, biri diyor gökten gelecek, öbürü diyor dünya dağılanda gelecek, bazıları ise gaybdan gelecek diyor. Elinde kılıç keskin kalemine, beyaz renkli demir değnekleri ise beyaz atlının yerişine işarettir. Muhammed peyember Sahib-ez-Zaman Fatıma neslinden olacak ve benim adıma uyğunolacak demiştir.  Demek ki, Muhammed hamd sözündendir, hamd de, şükür demektir.

“Avrupa ve Rusya'nın Türkiye ile hesaplaşmasını istiyorsanız beni Reis'le görüştürün!”

Yalçın Topçu ile ikinci görüşmem öncesinde bana AKP Milletvekili Metin Gündoğdu yakınlaştı. Onunla da Karabağ ve Erdoğan'a bağlı hayli sohbet ettik ve her ikisine de bildirdim ki, 'Erdoğan ancak benim sayemde dünya lideri olabilir.' Onun Trump'a ve Putin'e sözü geçmez. Ancak benim sayemde ve Allah'a dua etmemle onlar üzerinde etkili olabilir. Benim bütün peygamberlere ve Türk sultanlarına benzerliğim tesadüf değil. Türkiye'nin kurtuluşunu, Karabağ'ın işgalden azatlığını, İslam dünyasının Türkiye'nin etrafında birleşmesini, Türkiye'nin dünyada söz sahibi olmasını, Amerika, Avrupa ve Rusya'nın Türkiye ile hesaplaşmasını istiyorsanız beni Reis'le görüştürün!

Son olarak, Erdoğan’ın isterse Suriye’deki çatışmaları bitirmek istediğini ve Turan’ın dünya çapında kurulmasını istiyorsa benimle buluşacağını söylemek istiyorum. Daha sonra tüm Avrupa önünde eğilecek.

Kazim Aziz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Azerbaycan'da  görüşmüş.  Görüşme büyük tepki çekmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732