Erdoğan 5 belediye başkanını AK Parti'ye transfer edecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın bugün gerçekleşecek grup toplantısının ardından farklı partilerde yer alan toplam 5 belediye başkanını transfer edeceği ve bu hamlenin AK Parti'de moralleri yükselteceği iddia edildi.

Gündem Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 09:46:28
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partililere sesleneceği bugünkü grup toplantısının ardından farklı partilerden 5 belediye başkanına rozet takacağı ileri sürüldü.

AK Parti'ye farklı partilerden geçeceği belirtilen belediye başkanlarından 5'inin, bugünkü grup toplantısında parti rozetini takacakları öne sürüldü.

"5 BELEDİYE BAŞKANINA ROZET TAKILACAK"

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın haberine göre, 2'si bağımsız, biri CHP'li, biri İyi Partili, biri Saadet Partili olmak üzere 5 belediye başkanına bugün törenle AK Parti rozetinin takılması beklenirken, geçiş yapacak belediye başkanı sayısının 100'e ulaşacağı ileri sürülüyor.

AK Parti yöneticileri, geçişlerin peyderpey süreceğini, grup toplantıları başta olmak üzere il başkanları ve il toplantılarında da törenler düzenlenebileceğini belirtiyor.

AK Parti'ye geçecek muhalif belediye başkanı sayısının ise 100'e ulaşacağı ileri sürülüyor. Belediye başkanlarının partiye katıldıkça belediye meclis üyelerinden de katılımların olacağı dile getiriliyor.

"KATILIMLAR DAHA ÇOK İYİ PARTİ VE CHP'DEN OLACAK"

Katılımların daha çok İYİ Parti ve CHP'den olacağını belirten AK Parti yöneticileri, MHP ile bu konuda centilmenlik anlaşmasının olduğu, MHP'li başkanların isteseler bile partiye alınmayacağı belirtiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732