ENERJİSA PLANLI KESİNTİLERİ ERTELEDİ

Enerjisa elektrik dağıtım şirketleri AYEDAŞ, Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ faaliyet alanlarındaki 14 ilde planlı kesintilerini erteledi.

Gündem Yayın: 23 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.03.2020 17:19:12
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Türkiye’de 3 dağıtım bölgesindeki 21 milyonu aşkın kullanıcıya elektrik dağıtımından sorumlu Enerjisa, yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadelede sorumluluk alarak evlerinde kalan müşterilerinin planlı elektrik kesintisi yaşamaması amacıyla bazı çalışmalarına ara verdi.

Böylece, AYEDAŞ bölgesindeki İstanbul Anadolu Yakası, Başkent EDAŞ bölgesindeki Ankara, Zonguldak, Kastamonu, Bartın, Karabük, Çankırı ve Kırıkkale ile Toroslar EDAŞ bölgesindeki Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Osmaniye ve Kilis’te gerçekleştirilmesi planlanan elektrik kesintileri ertelendi.

Sorumluluk bilinciyle evlerinde kalan vatandaşların, elektrik ve elektriğe bağlı hizmetlerinin mümkün olduğunca aksamamasının amaçlandığı ve acil durumlar ile yeni abone bağlantılarına yönelik kesintiler dışındaki planlı kesintilerin duraklatılacağı bu dönemde ekiplerimiz, tüm önleyici tedbirleri alarak olası arızaları engellemek veya en kısa sürede gidermek amacıyla 7/24 sahada olacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732