EKREM ŞİT YİNE RAKİPSİZ

Demokratik Sol Parti’de (DSP) Kağıthane ilçede yapılan kongrede DSP Kağıthane’de Ekrem Şit Güven rakipsiz olarak yeniden İlçe Başkanı oldu. Kongreye DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı

Yayın: 23 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.09.2019 19:03:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Genel kurulda yapılan oylamada mevcut başkan Ekrem Şit oyların tamamını alarak yeniden Kağıthane İlçe Başkanı oldu.Genel kurulda yapılan oylamada mevcut başkan Ekrem Şit oyların tamamını alarak yeniden Kağıthane İlçe Başkanı oldu.

Görüntünün olası içeriği: 24 kişi, Çiğdem Mercan dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Kongrede birlik ve beraberlik vurgusu yapan DSP İstanbul İl Başkanı Çiğdem Mercan, "Her zaman birlik ve beraberlik içinde yürüyen, inanç ve sevgiyle bir birine kenetlenmiş olan yaşadığı okadar zorluk varken mücadeleden vazgeçmeyen, bireysel menfaatleri için değil Türkiye’nin geleceği için varı yoku ile gece gündüz demeden çalışan Karaoğlan’ın evlatları cefakar, vefakar içinde büyüdüğüm, parçası olmaktan gurur duyduğum kıymetli örgütüm bugün burada. Tekrar hep birlikte Türkiye için emin adımlarla yürümek üzere hepimiz buradan ilk adımımızı atıyoruz ve güçlenerek buradan çıkacağız.” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Öztaşyonar Adem dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Sonuçların açıklanmasından sonra teşekkür konuşması yapan DSP Kağıthane İlçe Başkanı Ekrem Şit; “Sevgili arkadaşlar, bana vermiş olduğunuz bu güven oyundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sayın İl Başkanımın da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 30 yıldır siyasetin içindeyim, bu kadar alakalı bu kadar ilgili bir il başkanı tanımadım. İyi ki yanımdasınız hepinize katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732