Ekrem İmamoğlu'nun tarifeli uçakla Dalaman'dan İstanbul'a döndüğü ortaya çıktı

CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, tarifeli uçağın ekonomik bölümünde yolculuk yaparak Dalaman Havalimanı'ndan İstanbul'a döndü. İmamoğlu'nun uçaktaki görüntüsü ortaya çıktı.

Gündem Yayın: 09 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 09.06.2019 16:08:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

ÖZEL HABER-Murathan Aslan

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, bayram tatilini yapmak üzere Muğla Dalaman'a gitti. İmamoğlu, Dalaman'dan tarifeli uçakla döndü. İmamoğlu'nun ekonomik bölümde gitmesi ise dikkat çekti.

Ekrem İmamoğlu, Karadeniz turunu tamamladıktan sonra ailesiyle tatile çıktı. 2 gündür sahada görünmeyen Ekrem İmamoğlu'nun nerede olduğu ise merak konusu oldu. İmamoğlu'nun İstanbul'dan Dalaman'a gittiği ve burada ailesiyle buluşarak Fethiye'de tatil yaptığı öğrenildi.

AİLESİYLE BERABER UÇAĞA BİNDİ

İmamoğlu, ailesiyle birlikte sabah 5.25 kalkışlı Dalaman-İstanbul uçağında görüntülendi. Anadolu Jet'e ait uçağın ekonomik bölümünde yolculuk eden İmamoğlu'nun görüntüsüne Haberler.com ulaştı. İmamoğlu, ailesiyle beraber ön koltukta İstanbul'a döndü.

İşte o görüntü;

 

Ekrem İmamoğlu'nun tarifeli uçakla Dalaman'dan İstanbul'a döndüğü ortaya çıktı

Ekrem İmamoğlu'nun 2 gündür nerede olduğu merak konusu oldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732