Ekrem İmamoğlu'ndan Dilek İmamoğlu'na ilan-ı aşk: Seni seviyorum ama belediyeyi de seviyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından eşi Dilek İmamoğlu'na aşkını ilan etti, sosyal medya çalkalandı. Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'nu etiketlediği paylaşımında, "Seni seviyorum ama belediyeyi de seviyorum, hemen oku sileceğim" ifadelerinin yer aldığı bir karikatür paylaştı.

Gündem Yayın: 10 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 10.10.2020 00:40:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Twitter üzerinden Uykusuz dergisinin karikatürünü alıntılayarak paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'nu etiketleyerek kalp gönderdi.

"HEMEN OKU SİLECEĞİM"

Uykusuz dergisinin karikatürünü alıntılayarak paylaşan Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'nu etiketleyerek kalp gönderdi. Uykusuz dergisinin paylaşımında "Seni seviyorum ama belediyeyi de seviyorum, hemen oku sileceğim" ifadeleri yer alıyordu.

YANITSIZ BIRAKTI

İmamoğlu'nun paylaşımına kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Dilek İmamoğlu'nu ise Ekrem İmamoğlu'nun mesajına henüz yanıt vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

İmamoğlu'nun işte o paylaşımı:

Ekrem İmamoğlu'ndan Dilek İmamoğlu'na ilanı aşk: Seni seviyorum ama belediyeyi de seviyorum

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732