Ekrem İmamoğlu, araçların toplandığı alanda konuşma yapacak

Talimatıyla ihtiyaç fazlası olduğu öne sürülen araçları Yenikapı'da sergileten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sevkiyat tamamlandıktan sonra alanda bir konuşma yapacağı öğrenildi.

Resmi İlan Yayın: 06 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2019 15:15:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği talimatla birlikte belediye bünyesindeki tüm araçlar Yenikapı'daki miting alanında toplanmaya başladı.

İMAMOĞLU ALANDA KONUŞMA YAPACAK

Dün gece yarısı başlayan işlemler gün boyunca devam etti. Yenikapı'daki hareketlilik bugün de son bulmadı. Araç sevkiyatının pazar gününe kadar aralıklı olarak devam etmesi bekleniyor. Sevkiyatların tamamlanmasıyla birlikte Ekrem İmamoğlu'nun alanda konuşma yapacağı de ilk gelen bilgiler arasında.

 

 

 

MAKAM ARAÇLARI DA GETİRİLDİ

Alanda çekilen görüntülerde; Mercedes, Audi ve Volkswagen marka makam araçlarının da alana getirildiği görülüyor. Üzerinde "Hizmet Aracı" yazan otomobillerin ve zabıta araçlarının alan getirilmesi tartışmalara neden olmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732