EĞİTİM'DE İNTİHAR

Daha önce "Yemek kartımda sadece 1 TL kalmış, gidecek yerim yok, iş arıyorum" şeklinde tweet atan İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli, intihar etti.

Gündem Yayın: 05 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 05.01.2020 19:01:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

81 İlde üniversiteler kurduk diyerek övünürken bu üniversitelerde okuyan yüzbinlerce öğrencinin ne şartlar altında okuduğunu hesap edemedik. varını yoğunu çocuklarının eğitimi için harcayan aileler ve aç susuz, okulunu bitirmeye çalışan öğrencilerimizin halinden bir habermişsiz.

İstanbul üniversitesin'de meydana gelen intihar olayından sonra eğitim sistemini değil zihniyetleri değişmenin zamanı geldiğini gösteriyor.

Daha önce "Yemek kartımda sadece 1 TL kalmış, gidecek yerim yok, iş arıyorum" şeklinde tweetler atan İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli, intihar etti.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde okuyan 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli, yoksulluk ve iş bulamama nedenlerinden dolayı intihar ettiği öğrenildi.Fatih’te hakkında kayıp başvurusunda bulunulan Ünli’nin cansız bedeni Samatya’da denizden çıkarıldı.TWEETLERİ YÜREKLERİ DAĞLADIÜnli'nin intihar etmeden önce sosyal medya hesabından attığı karamsar tweetler dikkat çekti. 

Sibel Ünli'nin "Yemek kartımda 1 lira kalmış, gidecek yerim yok, iş arıyorum" tweetleri yürekleri dağlarken, genç öğrencinin daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.Ünli'nin, işsizlik ve yoksulluk nedeniyle yaptığı paylaşımlarından bazıları şöyle

3-001.PNG

 
2-002.PNG
Haber:Erdem Talaş 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732