EGE’DEN “KEDİCE BİR SEVDA”

EGE’nin yeni kitabı “Kedice Bir Sevda”raflarda yerini aldı. Müzikte olduğu kadar; yazdığı romanlarla, edebiyat dünyasından da tam not alan başarılı sanatçı EGE, üçüncü kitabı “Kedice Bir Sevda”yı okurlarla buluşturdu.

Yaşam Yayın: 02 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 02.10.2020 10:25:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Tescilli bir çapkının başına gelenler üzerinden, kadın-erkek ilişkilerini mizah ve gerçekliği harmanlayarak anlatan kitap, aslında hepimizin hayatımızda yaşadığı durumlara, konulara ve sorunlara parmak basıyor. Bu sebeple okuyan herkesin mutlaka kendinden bir parça bulacağı “Kedice Bir Sevda” , aynı zamanda ilişkilere farklı bir pencereden bakmamız gerektiğini de, vurguluyor.

 

Kitabıyla ilgili konuşan EGE; “Yaşadığımız pandemi süreci hepimiz için çok zorluydu. Bir anda alışık olmadığımız bir düzenin içinde bulduk kendimizi… Normalde olan konser ve iş koşuşturmasından sıyrılıp, kendimle baş başa kaldığımda, birçok şey üzerine düşünmeye fırsatım oldu… Bazen bazı şeylerin kıymetini kaybettiğimiz zaman anlıyoruz. Ancak her şeye rağmen sevmenin getirdiği enerjinin hayata kattığı renkler, bizi mutlu ediyor. Belki de ilişkilerde mutsuzluk yoktur da, biz yanlış yöne bakıyoruzdur… Bütün bunları anlatabileceğim en eğlenceli haliyle kaleme döktüm. Çünkü bazen bize kocaman gözüken sorunlar, bir tebessümle yok oluyor… Umuyorum ki keyifle okursunuz…” dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732