Ebru Polat: Jinekoloğa Sert Çıktı

Acılar içinde hastaneye giden Ebru Polat, kendisine muayene etmesine rağmen böbrek taşı olduğunu fark etmeyen jinekoloğa Instagram hesabından paylaştığı video ile sitem etti.

Yayın: 04 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 04.09.2020 17:27:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kendi kozmetik markasını çıkaran ve her yaptığıyla gündem olan şarkıcı Ebru Polat, şiddetli ağrıla hastaneye gitti. İlk ağrı yaşadığında yumurtalıklarında bir sorun olduğunu düşünen Polat jinekoloğa gidince başına gelenlerle büyük şaşkına döndü.

JİNEKOLOG BİR ŞEYİN YOK DEYİP EVE GÖNDERDİ

Gittiği jinekolog böbrek taşı düşüren Polat'ın rahatsızlığını anlamayarak eve göndermek istedi. Yaşadığı ağrıları bir türlü kesilmeyince Polat, Instagram'hesabından video paylaşarak yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Allah hasta insanların yardımcısı olsun doğru insanlar karşılaştırsın. Size başıma gelen bir durumu anlatayım. Geçen gün çok ağrıyla hastaneye geldim ya sandım ki yumurtalıklarımda bir şey var.

Jinekolog bana dedi ki; sağlıklısın bir şey yok. Dedim ki hocam vücut sinyal veriyor bu ağrı nedir? Strestir dedi bana inanabiliyor musunuz? Şaka gibi.

Neyse dedim ki çok ağrım var bari iğne yapılsın. Acile indim ürolog hocam beni kontrol etmek istedi ve o söyledi."Ebru Polat ağrı sırasında yaşadıklarını anlatarak doktorlara teşekkür etti.

Polat açıklamasının devamında "Jinekolog beni eve gönderiyordu. Ve ateş içinde dönüp böbreğime zarar verebilirmişim. Doktor var doktor var."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732