DSP Kağıthane İlçe Başkanı Ekrem Şit Kandil Mesajı yayımladı.

DSP Kağıthane İlçe Başkanı Ekrem Şit; Corona virüsü tedbirleri kapsamında camilerin kapalı tutulacağı bu mübarek gecede müslümanlar evlerinde ibadetlerini yerine getirecek.

Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2020 19:29:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türk-İslam âleminin Miraç Kandili'ni kutladı. Şit; “Bugün dünyada devam eden olumsuzluklardan, dünyamızı tehdit eden doğal afetlerden, küresel ısınma ve diğer tabii tehlikelerden, insanların hırs ve tutkuları yüzünden karşı karşıya kaldığımız olumsuzluklardan, anarşi ve terörden kurtulmak için Allah'ın sonsuz merhametine sığınmanın seçkin bir zamanıdır. Bu anın değerini iyi bilelim ve 'duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var' ayetine sımsıkı sarılalım. Daha güzel bir dünya, daha erdemli ve daha esenlikli bir hayat için Miraç gecesi ile bir çıkış yapalım" dedi.

 DSP Kağıthane İlçe Baş. Şit; "Allah'a güvenerek ve tedbir alarak bu olumsuzluktan çıkmak mümkündür" diyen Şit mesajının devamında; “Maddi veya manevi açıdan arzu edilmeyen yerde olunabilir. Aynı inanç ve gayretle gıpta edilecek makamlara çıkılır. Allah'a ibadet ve itaat hususunda ya da çevreye rahatsızlık vermeden kendimize yakışmayanı yapma alışkanlığında da olunabilir. Yaradana dönüş ve çevreye kol kanat germekle bahara erilebilir. Bütün bunlar ve daha nice çıkış yolları, Miraç olayından alınabilir. Zira âlemlere örnek olarak gönderilen Hz. Muhammed'in hayatından bir kesit olan Miraç bize bir örnektir. Bu örneklerden yararlanmak suretiyle akıbetimiz hayır olsun. Bu gecede  milletimizin mutluluğu, vatanımızın selameti için dua edelim. Miraç Kandilinizi tebrik ederim. Kandilin birlik ve beraberliğimize, sevgi ve kardeşliğimize vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732