Doğuş'un gazeteci eşi Xosqedem Hidayetgizi, Karabağ cephesine gitti

Şarkıcı Doğuş'un Azerbaycanlı eşi Xosqedem Hidayetqiz, Dağlık Karabağ'da yaşanan çatışmaların ardından gazetecilik görevi için cepheye gitti. Doğuş ise "Tüm kalbimle eşimin ve Azerbaycan halkının yanındayım" diyerek eşine destek verdi.

Gündem Yayın: 20 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 20.10.2020 19:02:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Azerbaycan'da yaptığı programlarla büyük ilgi gören Xosqedem Hidayetgizi, ülkesinin içinde bulunduğu durumu bir gazeteci olarak yakından takip etmek için cepheye gitti.

"ALLAH YARDIMCILARI OLSUN"

Doğuş ise eşinin bu kararına saygı duyduğunu belirterek, "Tüm kalbimle eşimin ve Azerbaycan halkının yanındayım. Bana düşen bir görev olursa da seve seve yaparım. Allah yardımcıları olsun" dedi.

"BABA OLMAYA EŞİM İKNA ETTİ"

Evlendiği zaman çocuk fikrine sıcak bakmadığını itiraf eden şarkıcı, "Baba olmayı eskiden çok istiyordum ama sonradan istememeye başladım çünkü bu dünyaya evlat getirmek zor bir işti. Ama aslan gibi bir eşim oldu ve o beni ikna etti" şeklinde konuşmuştu.

 

Doğuş'un gazeteci eşi Xosqedem Hidayetgizi, Karabağ cephesine gitti

Doğuş'un gazeteci eşi Xosqedem Hidayetgizi, Karabağ cephesine gitti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732