Devlet Bahçeli’den Flaş Açıklama Erken Seçim Olacak mı?

Daha önce yapılan erken seçimlerin belirleyicisi olan MHP Lideri Bahçeli, konuyla alakalı yapmış olduğu açıklamada "Erken seçim tartışmaları mahsurludur, sinsi ve sivri bir amaca matuftur. Milletvekili genel seçimi 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır."

Siyaset Yayın: 12 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 12.08.2020 12:58:58
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Gündeme dair konularla alakalı yazılı açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir türlü gündemden düşmeyen erken seçim tartışmalarını değindi.

SİVRİ VE SİNSİ BİR AMACA MATUFTUR

Daha önce yapılan erken seçimlerin belirleyicisi olan Bahçeli, konuyla alakalı yapmış olduğu değerlendirmede "Erken seçim tartışmaları mahsurludur, sinsi ve sivri bir amaca matuftur.

Milletvekili genel seçimi 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacaktır."

AK PARTİ DE SICAK BAKMIYOR

Erken seçim tartışmalarıyla alakalı AK Parti'den yapılan son dakika açıklamasında "Bizim attığımız adımlarda herhangi bir şekilde erken seçim havası var mı?

Bu konunun tartışılmasını gereksiz görüyorum. Türkiye'nin gündeminde hiçbir şekilde erken seçim yoktur."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732