DEVA PARTİSİ’NİN İLK İL BAŞKANI KONYA’DAN

DEVA Partisi ilk il başkanını açıkladı. Dr. Seyit Karaca DEVA Partisi Konya İl Başkanı oldu.

Siyaset Yayın: 23 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 23.06.2020 18:15:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ankara, 23 Haziran 2020. DEVA Partisi’nin ilk il başkanı Konya’dan oldu. Dr. Seyit Karaca DEVA Partisi Konya İl Başkanı olarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan kurucu il başkanlığı için yetki belgesini aldı.

Dr. Seyit Karaca başkanlığında çalışacak Konya İl Kurucu Heyeti Tuğba Tuncer Atar, Sefa Çoşkun ve Hasan Hüseyin Topçu’dan oluşacak.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konya İl Başkanı olarak seçilen Dr. Seyit Karaca’ya ve kurucu heyete görevlerinde başarılar diledi.

Dr. Seyit Karaca kimdir?

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, 1965 yılında Konya’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Konya’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İyi derece İngilizce ve Arapça bilmektedir.

1990-1992 yılları arasında Batman’da mecburi hizmetini tamamladı. Konya’ya döndükten sonra 16 yıllık memuriyet hayatı ile eş zamanlı olarak özel sektörde, farklı kurumlarda kurucu ortaklık ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

Konya Tabip Odası Üyeliği, Sağlık Vakfı Konya Şube Üyeliği olmak üzere çok farklı sivil toplum örgütlerinde aktif olarak yer aldı. Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Meclis Başkanlığı yaptı. Hâlen TOBB Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclis Başkanlığı ve ikinci dönem Konya Tabip Odası Başkanlığı ve TÜSEB Bilim Kurulu Üyeliği devam etmektedir.

Evli ve dört çocuk babasıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732